Annons

Instruktionsfilmer till stöd för dig och dina patienter

Publicerad 7 februari 2023
FL_750x500

Medicininstruktioner.se är Sveriges största digitala samlingsplattform med fokus på instruktionsfilmer för läkemedel och medicintekniska hjälpmedel.

Målsättningen är ökad följsamhet, säker läkemedelsanvändning och förbättrad patientsäkerhet. Lättillgänglig tjänst med hög användarvänlighet – kostnadsfri för dig och dina patienter – 24 timmar om dygnet. Finns även som APP.

Ett enda klick till rätt läkemedelsanvändning!

Medicininstruktioner Sverige AB
Tel: +46 707 913329
E-mail: info@medicininstruktioner.se
www.medicininstruktioner.seÄr du hälso- och sjukvårdspersonal med förskrivningsrätt?

Denna sida är avsedd för hälso- och sjukvårdspersonal med förskrivningsrätt. Klickar du "Ja" nedan så godkänner du att du får ta del av annonser och innehåll om läkemedel. Klickar du "Nej" så skickas du till vår karriärtidning för läkare "Framtidens Karriär - Läkare"